V8 Thunder-luokan sunnuntain finaali kauden toisessa osakilpailussa Botniaringillä oli kärkikaksikon osalta pitkälti edellispäivän toisintoa. Hallitseva mestari ja ensimmäisen osakilpailun voittanut Toni Lähteenmäki starttasi myös sunnuntain finaaliin paalulta eikä päästänyt kilpakumppaneita ohitusetäisyydelle. Akaalainen jatkoi näin voittosarjaansa ja pysyy SM-kärjessä täydellä pistepotilla.

Milla Mäkelä starttasi sunnuntain finaaliin kakkospaikalta ja joutui ensimmäisissä mutkissa tiukoille Petri Ortjun kanssa. Mäkelä kuitenkin hallitsi tilanteen ja piti kiinni paikastaan. Antti Punkari aloitti neljäntenä ennen Jarkko Tähtistä, Vesa Mäkelää, Lasse Yrjänään ja Paavo Hietalaa. Ortjun kisa päättyi jo ensimmäisen kierroksen päätteeksi teknisiin ongelmiin. Samalla Tähtinen nousi kolmanneksi Punkarin edelle.

Punkari ahdisti tiukasti Tähtistä ja onnistuikin pian ohituksessa. Tilaisuuden käytti hyväkseen myös Vesa Mäkelä. Punkari oli pari kierrosta kiinni podium-paikassa, kunnes Vesa Mäkelä onnistui ohituksessa.

Tähtinen, Yrjänä ja Punkari kävivät viimeisillä kierroksilla hyvää taistelua sijoituksista. Punkari nousi välillä neljänneksi menettäen kuitenkin pian jälleen asemiaan.

Kärkikolmikko Lähteenmäki, Milla Mäkelä ja tulokaskauttaan luokassa ajava Vesa Mäkelä ajoivat selvillä eroilla palkintokorokkeelle. – Auto tuntui hyvältä, kaikki meni hyvin, niin sehän oli ihan cruisailua. Tiukempi kisa olisi mukavaa, mutta voittaminen tuntuu aina hyvältä, Lähteenmäki kertoi. Milla Mäkelälle maistui kakkostila. – Hyvä lähtö eturivistä ja onnistunut uusintalähtö safetycarin takaa, sitten vaan tasaista ajamista maaliin asti. Kiitos tiimille, auto toimii nyt moitteettomasti kisan läpi. Voidaan keskittyä keksimään lisää vauhtia seuraavaan kisaan.

Tähtinen oli lopulta neljäs ennen Punkaria, Yrjänää ja Hietalaa.

SM-sarja jatkuu 16.-17.7. Seinäjoen Vauhtiajoissa.