Finnish Racing Championship -sarjan kausi jatkui lauantaina 6.7. Botniaringin radalla V8 Thunder-luokan osalta kolmella kisalähdöllä. Hallitseva mestari Emil Westman ajoi täydellisen kisapäivän saalistaen pelkkiä voittoja. Harri Komu ylsi uransa ensimmäisen podium-sijoitukseen.

Race 1

Ensimmäiseen kisalähtöön starttasi paalulta pistejohtaja Emil Westman. Jarkko Tähtinen onnistui myös aika-ajoissa hyvin ja asettui eturiviin. Seuraavina lähtömuodostelmassa olivat Milla Mäkelä ja Miko Kiminki. Startissa Westman ei tehnyt virheitä ja piti johdon Mäkelän noustessa toiseksi. Kovimman startin otti Harri Komu. Hän nousi seiskaruudusta Kimingin jälkeen neljänneksi. Tähtisen auto sai osumaa ja hän joutui keskeyttämään heti alkumatkasta. Toisella kierroksella Komu kiristi Kimingin ohi kolmanneksi.
Westman ajoi jälleen vakuuttavasti ja karkasi omille teilleen. Mäkelä piti selkeästi kakkostilaa hallussaan, mutta kolmospaikasta käytiin hyvää vääntöä. Kun oli ajettu yhdeksän minuuttia, Kiminki onnistui ohittamaan Komun. Kimingille kuitenkin tuomittiin 10 sekunnin sakko painamisesta. Westman vei voiton 4,5 sekunnin erolla Milla Mäkelään. Komu otti uransa ensimmäisen podium-sijoituksen V8 Thunder-luokassa. Kiminki piti aikasakosta huolimatta nelostilan. Antti Punkari ja Ilmari Wallo väänsivät pitkään viitospaikasta. Punkari vei tämän taiston vajaan sekunnin erolla.

Race 2

Toiseen kisalähtöön lähtivät eturivistä Westman ja Kiminki. Taakse asettuivat Milla Mäkelä sekä Komu. Kiminki ja Westman kiihdyttivät ensimmäiseen mutkaan rintarinnan, mutta Westman jätti jarrutuksen hieman myöhemmäksi ja pääsi kärkipaikalle. Westman repi heti parin auton mitan eron tiukassa nipussa ajaneeseen kolmikkoon Kiminki, Mäkelä, Komu. Vielä ensimmäisellä kierroksella Komu osui Mäkelän auton perään ja Mäkelä spinnasi. Komu nousi kolmanneksi samalla kun Mäkelä tipahti Tähtisen ja Paavo Hietalan taakse. Pian Mäkelä nousi Hietalan ohi ja lähti jahtaamaan Komua. Muutama kierros ennen maalia Mäkelä pääsikin Komusta ohi. Ruutulipulle kärkiviisikko saapui tässä järjestyksessä eli Westman, Kiminki, Tähtinen, Mäkelä, Komu.

Race 3

Kolmannessa kisalähdössä ykkösruudusta startannut Westman otti tälläkin kertaa heti johtopaikan haltuunsa. Kiminki ja jälleen hyvän startin tehnyt Komu seurasivat. Komu lipesi ykkösmutkassa hieman leväksi ja Milla Mäkelä kuittasi armotta ohi. Westman otti jo kauden kahdeksannen lähtövoittonsa. Palkintokorokkeelle kiipesivät myös Kiminki ja Milla Mäkelä. Komu ja Punkari täydensivät kärkiviisikon.

Tulokset