Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja niin tekee myös uusi vauhdikas kausi rata-autoilun SM-sarjassa. Kausi pärähtää käyntiin toukokuun puolessa välissä Kemorasta ja päättyy syyskuun alussa Alastarolla. Yhden osakilpailun ajankohta ja paikka on vielä avoinna.

Rata SM 2022 kilpailukalenteri:
14.-15.5.2022 Rata SM Kemora
11-12.6.2022 Rata SM & BATCC Botniaring
16.-17.7.2022 Rata SM Seinäjoen Vauhtiajot (ei Formula Open Finland)
TBC Osakilpailu 4
03.-04.9.2022 Rata SM Alastaro

V8 Thunder-luokasta on tulossa jälleen näyttävä ja mielenkiintoinen. Viime kauden menestyjät ovat enimmäkseen viivalla tänäkin vuonna ja näillä näkymin mukaan saadaan myös 2-4 uutta haastajaa.

Lähteenmäki puolusta mestaruutta

Toni Lähteenmäki puolustaa mestaruuttaan tulevana kesänä: – Innolla odotetaan jo kesäkauden alkua kun jääratakisatkin ovat jo takanapäin. Luokan ympärillä on ollut positiivista ”pöhinää” talven aikana ja muutama uusi kuljettajakin on jo varmistanut mukaan tulon kaudelle 2022! Joten varmasti saadaan myös tänä vuonna tiukka vääntö suomenmestaruudesta, Lähteenmäki hehkuttaa.

Mäkelä haastaa

Viime kaudella niukasti pronssille jääneen Milla Mäkelän tavoite on kirkas. – Meillähän tietenki tavoitteena on mestaruus. Viime kesänä saatiin ehjä kausi ja päästiin hyvin Tonin kannoille, niin nyt ois aika yrittää kuroa ohi. Innolla odotetaan kovia kisoja, Millä Mäkelä kertoo. Uudet haastajat hän toivottaa tervetulleiksi: – Uusia kuskeja on ilmaantunu ilahduttavan paljon tässä kevättalven aikana ja vieläkin on autoja saatavilla halukkaille, Mäkelä jatkaa. Hallitseva hopeamitalisti Jonne Rautjärvi nähdään tällä kaudella Euro-Nascar sarjassa.

Sisällöntuottaja haussa

V8 Thunder ry etsii kesäksi Some-sisällöntuottajaa, joka pääsisi kisapaikoille julkaisemaan kuvia ja videoita luokan Instagram- ja Facebook-sivuille.