V8 Thunder -luokassa ajetaan Suomen mestaruuden lisäksi toisestakin palkinnosta luokan “herrasmieskuljettajien” kesken. MTEC Masters Trophy on V8 Thunder Ry:n organisoima sarja, jonka pisteistä kilpaillaan luokan SM-lähtöjen sisällä.

– Olemme pitkään puhuneet yhdistyksen kanssa, että heitä olisi myös mukava muistaa. Meillä on herrasmieskuljettajia kuitenkin mukava määrä mukana, ja heidän keskinäiset kamppailut ovat myös erittäin tiukkoja. Nyt herrasmieskuljettajillamme on mahdollisuus kilpailla Masters -palkinnosta joka osakilpailussa. Pyöritämme sarjaa SM-sarjan yhteydessä, mutta sarja on pistelaskennasta alkaen täysin yhdistyksen itsensä organisoima, kertoo V8 Thunder Finland Ry:n puheenjohtaja Milla Mäkelä.

MTEC Masters Trophystä pääsee kilpailemaan täytettyään 50 vuotta ja osallistuttuaan SM-sarjaan. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse, mikäli kriteerit täyttyvät.

– Kuljettajat ilmoittautuvat minulle, ja tarkistan kuljettajien edellytykset sarjaan. Säännöt laitetaan V8 Thunder Finlandin verkkosivuille julkiseksi piakkoin. Ilmoittautua voi osoitteeseen milla@makelaracing.fi, Mäkelä päättää.