Käytännössä tänä vuonna V8 Thunder ry:n tiedotustyötä hoitaa kahden hengen tehotiimi, joka sisältää toisaalta nuorta intoa ja modernia some- ja videointiosaamista sekä toisaalta pitkän linjan perinteistä tiedotuskokemusta.

Jyväskyläläisen 20-vuotiaan Juho Mynttisen roolina on sisällön tuottaminen sosiaaliseen mediaan sekä v8thunder.fi-kotisivulle, livehaastattelut aika-ajon ja kilpailulähtöjen jälkeen sekä kilpailutapahtumien, haastattelujen ja tulosten reaaliaikainen päivitys somekanaville.

Juho on toiminut yrittäjänä media-alalla kaksi vuotta. Sytykkeen yrittämiseen Juho sai kun oli vuonna 2018 kesätöissä Hämeen Autovarusteella automyynnin avustajana ja työtehtäviin kuului autojen valokuvaus, videokuvaus, editointi ja sometilien päivitys. Juholla on runsaasti kokemusta some-, kuvaus- ja editointi-töistä myös harrastuksen pohjalta. Youtube-kanavalle ”Myntsä” Juho on tehnyt videoita vuodesta 2015 lähtien. Ja sitä ennen muillekin kanaville. – On hienoa päästä tähän hommaan mukaan ja odottelen kisapäiviä jo innolla, Juho kertoo.

Juhon tiimikaverina kesällä 2021 toimii Kempeleessä asuva Tero Lyttinen. Teron roolina on v8thunder.fi-sivuston päivitys, ennakko- ja kisatiedotteiden kirjoittaminen sekä tiedotteiden jakelu medioille ja julkaisu v8thunder.fi-sivustolla. Terolla on kokemusta moottoriurheilukuvaamisesta, -raportoinnista ja -tiedotuksesta sekä verkkopalvelujen päivittämisestä jo parinkymmenen vuoden ajalta. – Mahtavaa päästä mukaan tähän näyttävään rata-autoluokkaan. Toivottavasti kesällä saataisiin jo yleisökin paikanpäälle kisoihin, Tero kommentoi.

Mikäli sinulla on tiedotukseen ja mediatehtäviin ja -materiaaleihin liittyvä kysymyksiä tai toiveita, ota rohkeasti yhteyttä. Toimitamme tiedotusvälineille materiaalia erittäin mielellämme.

Juho Mynttinen, www.juhomynttinenoy.com, juho.mynttinen@hotmail.com, 044 985 1340
Tero Lyttinen, www.racewaymedia.fi, tero.lyttinen@racewaymedia.fi, 040 708 0573

V8 Thunder ry kiittää kaikkia hakijoita mielenkiinnosta.